E-learnings

E-learnings.

Wat is je learning challenge?

Het inzetten van e-learnings werkt het beste wanneer de leeruitdaging helder is. Wij nemen jouw learning challenge daarom graag als uitgangspunt voor onze samenwerking.

Intake gesprek.

Nu al meer dan
500 e-learnings
beschikbaar!

Een greep uit ons aanbod van de Waterschap community

De omgevingswet

De omgevingswet


Wat betekent de nieuwe manier van werken voor jou? Na deze e-learning ken je de belangrijkste feiten, inzichten en de drie sporten van de Omgevingswet voor waterschappen.

Wet natuurbescherming

Wet natuurbescherming


Hoe voorkom je dat je dat Wet natuurbescherming niet overtreedt als de natuur overal is? Na deze e-learning ken je de belangrijkste aspecten van de Wet natuurbescherming, zoals soorten bescherming, maar ook gebiedsbescherming en de maatregelen.

Ziekteverzuim voor medewerkers: actief werken aan herstel

Ziekteverzuim voor medewerkers: actief werken aan herstel


Wat zijn de hoofdlijnen van het verzuimproces en wat moet jij doen? Na het volgen van deze e-learning weet je niet alleen wat je moet doen en weten als je een paar dagen ziek bent, maar ook wanneer je langdurig ziek bent.

Een greep uit ons aanbod van de Ziekenhuis community

Schoonmaak isolatiekamers SEH en IC

Schoonmaak isolatiekamers SEH en IC


Je gaat werken op de IC of SpoedEisendeHulp; een plek met veel kwetsbare patiënten. Na het volgen van deze e-learning weet je hoe isolatiekamers op de SEH en IC moeten worden schoongemaakt.

Catering: voedingsleer, ziektebeelden en dieetkenmerken

Catering: voedingsleer, ziektebeelden en dieetkenmerken


"Welke voeding kan de patiënten ondersteunen? Welke voeding is juist goed of juist slecht in het geval van diverse ziektes? Na het volgen van deze e-learning weet je welke aanpassingen je in voeding kunt maken om te helpen bij bepaalde ziektebeelden."

Diabetes: Diabetes Mellitus type 1 en 2

Diabetes: Diabetes Mellitus type 1 en 2


Je komt tijdens jouw werk in aanraking met patiënten die Diabetes Mellitus type 1 en 2 hebben. Na deze e-learning weet je alle oorzaken, risicofactoren en andere belangrijke aspecten van Diabetes Mellitus type 1 en 2.

Een greep uit ons aanbod van de Gemeente community

Participatie

Participatie


Eén van de kernpunten van de Omgevingswet is vroegtijdig samenwerken met de omgeving: bewoners, bedrijven, belangenorganisaties en overheden. Goede participatie zorgt voor draagvlak en leidt uiteindelijke tot snellere besluitvorming. Deze e-learning laat je zien welke belangrijke aspecten er nodig zijn om participatie te laten plaatsvinden.

Het instrumentarium van de omgevingswet

Het instrumentarium van de omgevingswet


De kerninstrumenten vormen het hart van het juridische spoor van de Omgevingswet. En daarmee zijn ze richtinggevend in je dagelijkse werk. Na deze e-learning weet je wat de kerninstrumenten zijn van de Omgevingswet.

Ontwikkelgesprekken voeren met je medewerker

Ontwikkelgesprekken voeren met je medewerker


Als leidinggevende voer je ontwikkelgesprekken met je medewerker. Dart is een hele kunst! Deze e-learning geeft je houvast bij het voeren van ontwikkelgesprekken met je medewerker middels performance management en gesprekstechnieken.

Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden voor het bedrijfsleven

Emailing in English

Emailing in English


Hoe schrijf je nou eigenlijk een correcte e-mail in het Engels? Na het volgen van deze e-learning weet je hoe de opbouw van een Engelse e-mail eruit ziet, welke Engelse zinnen er nodig zijn om een e-mail op te stellen en alles over de Engelse grammatica en uitspraken.

Skins Basis | Parfum

Skins Basis | Parfum


Wist je dat geur net als muziek direct een bepaald gevoel of een ervaring bij kan je oproepen? Na het volgen deze e-learning weet je alles over hoe parfum ooit ontstaan is, wat verschillende geurfamilies zijn en welke gebruiken en rituelen tot de dag van vandaag de parfum wereld hebben beïnvloed.

Melden van incidenten en gevaarlijke situaties

Melden van incidenten en gevaarlijke situaties


Bevind jij je wel eens in een onveilige situatie? Dan is het van belang dat je dit meldt bij jouw werkgever. In deze e-learning leer je daarom alles over het melden van incidenten en gevaarlijke situaties.

“Eigenlijk waren we genoodzaakt om een specifieke module in te kopen een aanzienlijk bedrag. Toen bleek dat een ander aangesloten ziekenhuis de module al reeds had aangeboden via Maester.”


Martha Jorna — Specialist Digitale Leermiddelen / MCL Academy
Medisch Centrum Leeuwarden