E-learnings maken & gebruiken.

Je kunt gebruik maken van alle gedeelde e-learnings voor jouw sector. De vorm én inhoud van bestaande e-learnings kun je heel gemakkelijk aanpassen zodat deze aansluiten op jouw organisatie of team.

Maester biedt een gebruiksvriendelijke, intuïtieve auteurstool waarmee organisaties eenvoudig e-learnings kunnen ontwikkelen en beheren. Aan de hand van didactische formats helpen we je stap voor stap om eenvoudig je eigen succesvolle e-learnings te maken. Zónder dat je daarvoor uitgebreide trainingen of instructies nodig hebt.

Join the movement!

Wij luisteren naar het verhaal van jouw organisatie en kijken graag mee hoe Maester ondersteuning kan bieden in het delen van kennis.

Klik hier om je aan te melden voor een vrijblijvende kennismaking!

Q&A

?/…

Voor wie is Maester?

Maester is voor projectleiders, managers, HRM-medewerkers en trainers die co-creatief willen werken en leren; voor organisaties die begrijpen dat kennisdelen leidt tot kennis vermeerderen; voor sectoren waarvoor kennis en kunde van doorslaggevend belang zijn – zowel in de publieke als private sector.

Hoe werkt Maester?

E-learnings worden in de Maester-omgeving geplaatst, of binnen Maester ontwikkeld met de daarvoor beschikbare tools. Ook bieden wij de mogelijkheid om reeds beschikbare formats en content her te gebruiken, zodat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden.

Door zelf e-learnings toe te voegen of bestaande e-learnings aan te passen binnen Maester, hebben derde de mogelijkheid om deze over te nemen of weer verder door te ontwikkelen. Er wordt feedback gegeven, aangepast aan een specifieke behoefte, verrijkt met nieuwe inzichten – en vervolgens in de vernieuwde vorm teruggeplaatst. Daarbij kunnen zowel de auteur van de oorspronkelijke e-learning, als alle partijen die vervolgens aanpassingen maken aan de e-learnings, een (fors) deel van het lidmaatschap terugverdienen.

Wat zijn de voordelen van Maester?

Wij brengen tools, een online werkomgeving, content en kennisdragers samen. Maester faciliteert samenwerkingen en kennisdelen, optimaliseert de inspanningen op het vlak van leren en kennisoverdracht en de ontwikkeling van e-learnings daarvoor. Ook faciliteren wij tools voor taken die niet tot de kerntaken van de organisatie behoren en biedt een belevingsvolle omgeving voor het aanbieden van kennis in de vorm van e-learnings.

 

Maester laat kennis maken, delen en vinden.

Verdienen door delen.

?/…

Nieuwe Maesters

Ontwikkelaars en gebruikers van e-learnings kunnen hun materiaal opnemen in Maester en op die manier bijdragen aan de community. Ze kunnen bestaande e-learnings gebruiken en naar hun behoeften aanpassen. Zo verrijken ze de kennis die er al is. Wil je weten wat Maester voor jou kan betekenen?

Vraag hier een vrijblijvende demo aan.

Waarvoor betaal je?

Maester werkt op basis van lidmaatschappen, die onbeperkt toegang bieden tot alle e-learnings die beschikbaar zijn gesteld door alle Maesters. Je kiest een lidmaatschap dat past bij de omvang van jouw organisatie en kunt daarna direct aan de slag. Je kunt trainingen van anderen bekijken, gebruiken, becommentariëren en bewerken, je eigen trainingen toevoegen en in gesprek gaan met andere Maesters. Een (fors) deel van wat je betaalt, kun je jaarlijks weer terugverdienen (zie ook Waarvoor word je beloond?).

Waarvoor word je beloond?

Wij geloven niet in patenten en auteursrechten. Maester staat voor Leren van elkaar. Wij zien juist waarde in het vrij delen van kennis en kunde, binnen en tussen sectoren.

Wie via Maester waarde toevoegt, wordt daarvoor beloond. Denk daarbij aan het bijdragen aan een discussie, het delen van een nieuwe e-learning of het verbeteren en opnieuw delen van een bestaande e-learning.

Wij reserveren elk jaar 30% van de inkomsten uit lidmaatschappen om weer terug te geven aan leden die actief bijdragen aan ‘Leren van elkaar’. Hoe actiever je bijdraagt aan de community, hoe groter deel van de ‘pot’ je ontvangt. Zo kun je tot wel 90% van het jaarlijkse lidmaatschap weer terugverdienen.